Смениха ръководството на фондация „Чудомир” в Казанлък

07:01, 29 яну 16 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нови Управителен и Контролен съвет ще ръководят дейността на фондация „Чудомир” в Казанлък. Решението е на Общинския съвет (ОбС). Местните старейшини приеха вчера освобождаване на старото ръководство и назначаването на новото.

Досегашният председател на Фондацията Симеон Георгиев бе освободен,  а на негово място общинските съветници избраха Борис Кърчев, председател на Комисията по култура, медии и вероизповедания в ОбС.

„Ще направим всичко възможно да работим така, че Фондацията наистина да има подобаващо място в обществения живот на община Казанлък“, заяви новият председател Борис Кърчев.

Останалите членове, които бяха избрани в Управителния съвет са: Таня Сиракова, директор на банков клон в Казанлък, Теодора Иванова, общински съветник и зам.- председател на НЧ „Искра“, Мариана Мъгева, музикален педагог, Гълъбина Михайлова, актриса, Сребра Касева, началник кабинет на кмета и Георги Стоянов, журналист. 

За нов председател на контролния съвет на Фондацията  е избран Драгомир Петков, който е председател и на Комисията по бюджет и финанси в ОбС. Членовете са Донка Симеонова, общински съветник от БСП и Йоанна Комитов, бивш общински съветник от ГЕРБ.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама