Недоволството си от системата заявиха участници в протест в Добрич

20:09, 28 яну 16 25 422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Недоволството си от системата заявиха на протест немного жители на Добрич, които тази вечер се събраха пред храм „Свети Георги“.

Според ораторите, трябва да бъде направена коренна промяна в управлението на страната. Те отправиха своите критики най-вече срещу образованието и съдебната система.

Според един от участниците в протеста – Стоян Драгнев, „трябва да има революция - насилствена смяна на тази върхушка“. Според него, изборите са безсмислени, тъй като се решават с плащане, а властта се взема от едни и същи хора.

Управляващите унищожават обикновените българи не физически, а психически, заяви Десислава Първанова. И допълни: "Принуждават ни да бягаме в чужди държави от родината си. По-зле сме от бежанците дори. На бежанците им се дава убежище и закрила, а ние сме прогонени".

Според бившия учител по математика Стефан Попов, организацията на учебния процес не обслужва българските интереси. Това, според него, е видно не само от промените в учебниците по история или литература, но и в тези по география, както и в целия начин, по който се води учебния процес.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама