ВиК аварии предизвикват транспортен хаос във Варна

16:22, 28 яну 16 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Авария на главен водопровод ще предизвика истински хаос във варненския градски транспорт в петък. От общината съобщиха, че заради ремонтите, които водното дружество обяви по-рано днес на интернет страницата си, се налага промяна в маршрутите на две автобусни линии – 14 и 148.

От 9:00 до 17:00 часа ще бъде затворен за движение бул. "Цар Освободител", в участъка от кръстовището с бул. "Ян Хунияди" до кръстовището с бул. "Република". В посочения часови диапазон няма да се обслужва сп. "Георги Георгиев" от автобусни линии 14 и 148. Автобусна линия 41 ще пътува по маршрута си и ще обслужва спирката.

Маршрутът на автобусна линия 14 се променя от спирка "КАТ", продължава по бул. "Ян Хунияди“, сп. "Парк музей Вл. Варненчик", по бул. "Сливница" – сп. "Мебелна палата", сп. "Веселин Ханчев" и се включва по маршрута си. Промените важат двупосочно.

Маршрутът на автобусна линия 148 се променя след сп. "Армейска“, като продължава по бул. "Трети март“, сп. "ТиС север", сп. "Осъм", сп. "Трети март“, по бул. "Република“ – сп. "Кауфланд“ и на бул. "Цар Освободител" – сп. "Хемус“ и се включва по маршрута си. Промените също важат двупосочно.

Ремонтът на водопровода в петък ще остави хиляди варненци без вода.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама