Мъж загина при нов инцидент на пътя Русе-Бяла (обновена)

14:31, 28 яну 16 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж загина при инцидент на главния път Русе - Бяла. Инцидентът е станал днес по обед. В 12:32 часа е постъпило обаждане, че лек автомобил с русенска регистрация се е ударил в крайпътно дърво в района след разклона за с. Тръстеник, в посока към град Русе, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Веднага към местопроизшествието са изпратени екипи на полицията, пожарната и спешна помощ. Според първоначалната информация, лек автомобил „Пежо 106”, при движение на прав участък с наклон при спускане, е напуснал пътя вдясно по посоката си на движение и се е блъснал в дърво. 66-годишен мъж и 16-годишно момиче, които са били в колата, са отведени от екипа на спешна помощ в болницата.

От Центъра за спешна медицинска помощ потвърдиха за инцидента. Уточнено бе, че мъжът е починал на място. Оказало се, че той всъщност е пътувал към болницата в Русе, заради проблеми със сърцето. Поради това тепърва ще се изяснява дали той всъщност е загинал вследствие на инцидента или на заболяването си.

16-годишното момиче е прието в МБАЛ - Русе с фрактура и контузии, без опасност за живота.

На местопроизшествието има екип на РУ – Две могили. Причините и обстоятелствата, довели до възникване на катастрофата се изясняват. Предстои да бъде извършен оглед на местопроизшествието от дежурна оперативна група на полицията. 

Междувременно от Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха, че поради пътнотранспортното произшествие временно движението по път І-5 Русе - Бяла в района на разклона за с.Тръстеник се извършва с пропускателен режим в едната лента. Няколко часа по-късно движението бе напълно възстановено.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама