Децата, родени на Деня на Разград, празнуваха заедно своя рожден ден

13:50, 28 яну 16 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Децата, родени на Деня на Разград, празнуваха днес заедно своя рожден ден. Традиционното детско парти за малчуганите, родени на историческата за града дата -  28 януари  се организира за 21 поредна година. Празникът във фоайето на Общинския културен център премина с много игри, весел смях и песни. Деца, родители и гости на тържеството се забавляваха с преоблечените като клоуни младежи от театрална формация „Импулс”. Поздрав към присъстващите поднесоха талантливата певица Дея Куманова и вокална група "Веселите глухарчета", възпитаници на Свилена Дечева. 

Кметът на Разград д-р Валентин Василев си призна, че му е изключително приятно и може би това е „най-готиното” тържество, на което е присъствал досега. Той пожела на рождениците да бъдат здрави и щастливи, и да изпълнят мечтите си, а на родителите, където и да отидат да учат или работят, след време всички те да се върнат отново в Разград.

Кръщелниците на кмета на Разград са общо 28. За първи път тази година новият градоначалник д-р Валентин Василев бе поканил на празника и двете семейства с  тризнаците Теодора, Калина и Диляна Терзиеви и Александър, Теодора и Николай Василеви, както и първото за 2016 година бебе на Разград Светломир Тодоров. За всички тях и кръщелниците на кмета имаше подаръци според възрастта им, както и по един голям шоколад. На рожден ден, като на рожден ден- разбира се не липсваше и голяма торта. Детското парти „Честит рожден ден” завърши с обща снимка с кмета на общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама