Радан Кънев: Идват тежки времена или за ДПС и Пеевски, или за ГЕРБ и Борисов

12:38, 28 яну 16 / Политика 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Идват тежки времена или за ДПС и Пеевски, или за ГЕРБ и Борисов. Рахатът свърши. Това написа в профила си във Фейсбук председателят на ДСБ и депутат в опозиция от Реформаторския блок Радан Кънев.

Повод за коментара му стана доклада на Еврокомисията, който за пореден път беше с критики към съдебната власт. Според Кънев ЕК е разбрала, че без „външна помощ“, властта в България ще „избяга“ от разследване на корупцията и модела ‪#КОЙ‬. Очаква се европейски експерти да пристигнат в България, за да помагат на българските власти. Това от своя страна означавало, че или Делян Пеевски, или Бойко Борисов ще имат проблеми с това, което предстои да се случи.

София Topnovini.bg публикува без редакторска намеса това, което написа Радан Кънев в профила си във Фейсбук:  

Това е вече много показателно и интересно:

"Премиерът Борисов сам поиска конкретна подкрепа на терен от нас. Това доказва, че той е ангажиран с процеса. Щом иска външна помощ, това означава, че хора отвън ще дойдат в България, за да помагат на българските власти и тогава няма как да се избяга от необходимостта за реално изпълнение..."

Комисията е разбрала, че без "външна помощ", властта в България ще "избяга" от разследване на корупцията и модела ‪#‎Кой‬. Нещо, което и ние разбрахме, за година в управлението. 

Изглежда и г-н Борисов е разбрал, че трябва да приеме външна помощ в борбата с корупцията, ако иска външна финансова помощ. Европейските данъкоплатци мразят да им крадат 30% от парите разни руски мекерета.

Идват тежки времена или за ДПС и Пеевски, или за ГЕРБ и Борисов. Рахатът свърши.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама