Съседи твърдят, че една от убитите жени в "Надежда" била агресивна

11:08, 28 яну 16 25 781 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Една от убитите жени в столичния квартал "Надежда" е била агресивна. Това призна неин съсед пред София Topnovini.bg.

Припомняме, че в ранните часове на денонощието мъж уби майка и дъщеря, с които живее на семейни начала. След това той се обадил на полицията да признае вината си и впоследствие решил да се самоубие като скочи от междуетажна тераса.

По-възрастната жена постоянно блъскала вратите в апартамента

Трагедията в блок 145 в кв. "Надежда" стресира всички живеещи в него. Повечето съседи отказваха да говорят пред медии. Единствено един мъж призна, че по-възрастната жена "не била добре". 

"Не ги познавам много добре. Живеят под наем в блока от около 2 месеца. Със съседите сме коментирали няколко пъти, че майката не е много добре. Постоянно блъскаше вратите, сякаш нарочно", коментира мъжът, който отказа да се представи. 

Убитата майка има още една дъщеря, която е в 5-и клас

Той добави, че не е чувал да има скандали между двете жени и мъжа. Повечето съседи почти не са виждали мъжа, тъй като той бил шофьор и често не се прибирал с дни. Жена, живееща в блока, разказа, че убитата майка има още едно дете - момиченце в 5-и клас. За него обаче няма информация дали е било в апартамента по време на инцидента.

Предсмъртно писмо с обвинения за леко поведение 

По непотвърдена информация самоубилият се мъж е оставил предсмъртно писмо. В него той е написал, че предприема крайното действие, тъй като двете жени имали леко поведение.

Пред блока все още има засилено полицейско присъствие. Телата на жертвите вече са изнесени и отпратени за аутопсия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама