Ясни са провокаторите на протеста пред Народното събрание, твърди Десислава Атанасова

09:15, 28 яну 16 / Политика 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
МВР разполага с конкретни имена на лица, които подготвят бунт и безредици на предстоящия днес протест пред Народното събрание. Това заяви в студиото на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Не само, че има твърдения, има официална информация. МВР този път установиха достатъчно рано, че има хора, които излишно създават подобно напрежение. Доколкото имам информация вече са установени конкретни данни и лица, а не само някакви псевдоними в мрежата. Тоест на тези хора би им се търсила някаква отговорност за някаква дейност”, заяви Атанасова.

Тя заяви, че „определени групи хора“ нагнетяват допълнително напрежението в страната на фона на скандалите в съдебната система и критиките към България от страна на Европейската комисия.

Атанасова не се ангажира с коментар по повод информацията, че Цветан Василев и Гриша Ганчев стоят зад демонстрациите, които се очакват на протеста пред Народното събрание.

"Не съм разследващ орган и не мога да се ангажирам с определени версии, само мога да кажа, че споменатите имена бяха споменавани и около КТБ", заяви Атанасова. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама