Опит за кражба на таксиметров автомобил е причината за нападението пред Кауфланд днес

18:31, 27 яну 16 25 535 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Опит за кражба на таксиметров автомобил "Дачия Логан" е причина за нападението над таксиметровия шофьор пред паркинга на "Кауфланд" - 2 днес. Това става ясно от официалното прессъобщение на полицията за случая.

Сигналът в ОДМВР е постъпил в 11:30 часа днес. Към мястото на инцидента незабавно са изпратени служители на Първо районно управление, които изяснили обстоятелствата за нападението - опит за отнемане на таксиметровия автомобил.

Водачът, 49-годишен с адресна регистрация в Долна Митрополия, е прободен във врата с нож. След атаката извършителят на деянието е избягал от мястото на престъплението.

Както стана по-ясно днес, пострадалият бе настанен в УМБАЛ-Плевен, където му бе направена операция. На място незабавно е извършен оглед, предприети са процесуално-следствени действия - разпитани са свидетели, назначена е съдебно медицинска експертиза.

Образувано е досъдебно производство. По случая е уведомен дежурен прокурор при Районна прокуратура – Плевен. Работата по разкриване на престъплението продължава.

Нападнаха таксиметров шофьор в Плевен днес

Оперират нападнатия таксиметров шофьор, състоянието му е стабилно

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама