Товарен автомобил се е преобърнал по пътя между Николово и Просена

13:12, 27 яну 16 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През денонощието са регистрирани 14 пътнотранспортни произшествия на територията на Русенска област. Няма пострадали хора, съобщават от ОД на МВР.

Вчера сутринта за времето от 09:30 до 10:35 часа трима служители от сектор СОД с един автомобил са изпратени в ЦДГ  „Пинокио-1” на улица Димчо Дебелянов по сигнал за премахване на надвиснал сняг.

За времето от 10:07 до 11:25 часа екип от Втора РСПБЗН с един автомобил е изпратен за оказване на съдействие след възникнало ПТП по пътя между селата Николово и Просена, т.к. според подадения сигнал товарен автомобил се е преобърнал в канавка, водачът е затиснат в кабината и от резервоара се е изливало дизелово гориво.

При пристигане на екипа на място се установява, че водачът е успял да се измъкне невредим. От пожарникарите са извършени действия по изключване захранването от акумулаторните батерии.

За времето от 10:10 до 10:40 часа трима служители от Втора РСПБЗН с един автомобил и трима служители от Първа РСПБЗН с един автомобил са изпратени по сигнал за инцидент с газова бутилка и пострадал човек в Русе, на улица „Иван Ведър”, за който ви информирахме вчера.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама