Отвлякоха и обраха 64-годишен русенец

12:45, 27 яну 16 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Първо РУ разследват сигнал от 64-годишен мъж от Русе, че е бил отвлечен и ограбен от двама мъже, вчера около обед в Русе, съобщават от Областната дирекция на МВР. Той разказал, че докато стоял в паркирания си на бул. Фердинанд автомобил „Фолксваген Голф“, го заговорили двама мъже.

Според него се представили за полицаи и му казали, че трябва да тръгне с тях. Поискали ключа за автомобила и го насочили да седне на задната седалка. Мъжът разказал, че като потеглили в посока квартал „Средна кула“, нещо го усъмнило и той поискал да слезе от колата, но не успял.

После някъде по пътя спрели и бил принуден от двамата мъже да им даде намиращите се у него пари 2400 лв и около 100 гр.  злато на стойност около 5000 лв. След това отново потеглили обратно и го оставили заедно с колата някъде в района на Сарайския мост, а те продължили пеш в неясна посока.

Потърпевшият е дал описание на двамата мъже. По сигнала е започнало разследване като е образувано досъдебно производство. Работи се по изясняване на случая, съобщават още от ОД на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама