Известна бургаска състезателка дава безплатен урок по спортни танци в НХК

07:19, 27 яну 16 25 409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Безплатен урок по спoртни танци организира известната бургаска състезателка по спортни танци Цвета Атанасова съвместно с клуб "Медия и общество" към Младежки глас. Инициативата ще се проведе днес, 27 януари, в балетната зала на НХК.

Професионалните танцьори на Школата по спортни танци "Светла и Митко Атанасови", начело с Цвета, ще покажат с радост магията на танца на своите гости.

Урокът за деца ще започне в 19:00 часа, а за възрастни в 20:00 часа.

Цвета Атанасова се занимава с танци от 5-годишна. През годините 2007/2008/2009 е участник в националния отбор на България по спортни танци. Многократна финалистка на национални и международни състезания. Родителите ѝ - Митко и Светла Атанасови, са създатели на КСТ „Порт-Бургас“, активен в годините 2000-2007. От 2011 г. заедно с тях Цвета води Школата по спортни танци във НХК. През 2014 година решава да се фокура върху работата с най-малките. Към момента тренира пет танцови двойки на възраст между 7 и 12 години, и две големи, т.нар „сошъл двойки“.

На 12 декември миналата година детските двойки се явяват на първото си състезание в Бургас, където печелят три бронзови и един сребърен медал.

Цвета Атанасова води и група по спортни танци за възрастни, която е по-скоро с цел разтоварване, забавление и разнообразие в сивото ежедневие.

Пред Topnovini.bg Цвета сподели, че целите на клуба от тук нататък са събиране на нов набор от деца, формиране на нови двойки, които да го представят успешно на национални и държавни първенства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама