Четири срещи от информационната кампания за директните плащания ще се проведат в област Разград

07:14, 27 яну 16 25 369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четири разяснителни срещи, част от информационната кампания на Министерство на земеделието и храните за директните плащания през  2016 г., ще се проведат в област Разград до края на месеца, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Днес ще бъдат срещите със земеделските стопани от общините Кубрат и Завет. Дискусията в Кубрат ще започне от 10:00 часа и ще бъде в залата на база Сортови семена.  На същата дата, с начален час 14:00 часа, е срещата с фермери от община Завет, която ще проведе в сградата на общината.

На 28 януари 2016 г. от 10:00 часа, в залата на община Лозница ще започне информационното събитие за земеделските производители от района, а от 14:00 часа ще бъде за стопани от община Самуил. Срещата ще бъде в залата на общината.

Информационната кампания има за цел земеделските стопани да бъдат запознати с новостите по изискванията за регистрация на заявленията за подпомагане на земеделските стопани, регистрацията на правните основания за ползване на земеделските земи от собственици и ползватели и сключване  на споразумения за ползване на земеделски земи по реда на чл.37в от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама