Разяснителни срещи за директните плащания ще проведат в Шуменско

06:53, 27 яну 16 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четири разяснителни срещи ще се проведат в област Шумен до края на седмицата, съобщават от Министерство на земеделието и храните. Те са част от информационната кампания на агроведомството за директните плащания през 2016 г.,

Днес ще бъдат срещите със земеделските стопани от Общините Никола Козлево и Каолиново. Дискусията в Никола Козлевоще започне от 10:00 часа и ще бъде в заседателната зала на Общината. На същата дата,с начален час 14:00 часа,е срещата с фермери от Община Каолиново, която ще проведе в залата на читалището или залата на Общинския съвет на гр. Каолиново.

В четвъртък от 11:00 часа, ще започне информационното събитие за земеделските производители от района  на Община Върбица.

В петък, в зала 363 на Община Шумен, от 14:00 часа ще се проведе дискусията със земеделски стопани от Общината.

Информационната кампания има за цел земеделските стопани да бъдат запознати с новостите по изискванията за регистрация на заявленията за подпомагане на земеделските стопани, регистрацията на правните основания за ползване на земеделските земи от собственици и ползватели и сключване  на споразумения за ползване на земеделски земи по реда на чл.37в от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама