Пребитият от маскирани в дома си в село в Добричко същия ден продал 10 декара ниви

14:01, 26 яну 16 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъжът от село Бенковски, който бе пребит от маскирани в дома си, същия ден е продал десет декара ниви, научи Topnovini.bg.

51-годишният мъж доскоро работел като пазач в местната кооперация, но бил освободен. Сега бил безработен. Всички в селото знаели, че не е богат. Затова предполагат, че е нападнат заради парите от продажбата на земята, но те били вложени в банка. Затова и нападателите не успели да открият нищо в къщата.

Припомняме, че трима маскирани пребиха 51-годишен мъж в добричкото село Бенковски. Според данни на пострадалия тримата са влезли в дома му и са го разпитвали къде е скрил парите си. Г. С. обяснил, че има влог в банка и не разполага с налични пари в дома си. Маскираните му нанесли побой, след като не намерили никакви пари и не взели нищо от жилището.

Пострадалият обяснил на следващия ден, че един от маскираните го биел, другият пазел на вратата, а третият обикалял къщата, за да търси парите. Когато тримата си тръгнали, било къч 1,45 часа след полунощ. Казали му да отиде да изтегли пари от банката, тъй като на следващия ден ще се върнат.

В резултат на побоя мъжът имал рани по лицето, счупени пръсти на ръцете. На следващия ден познат на жертвата информирал кмета на селото, който се обадил на кварталния полицай, а пострадалият бил откаран в болницата в Добрич, където гипсирали пръстите на ръцете му.

Мъжът обяснил, че не е разпознал никого сред нападателите си. Още повече, че само единият от тях говорел.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама