Две фирми искат да зареждат с гориво автомобилите на Община Разград

12:22, 26 яну 16 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две фирми са подали оферти за участие в обществената поръчка с предмет „Покупка на горива – бензин А – 95Н, дизелово гориво и пропан бутан, чрез система за зареждане при условия на безналично плащане с електронни карти за потребностите на автомобилния парк на общинската администрация и второстепенните и третостепенните разпоредители с бюджетни кредити и извънбюджетни средства в Община Разград”. Кандидатите да зареждат с гориво над 120 общински автомобила са „Петрол” АД и Търговска газова компания ЕООД – Силистра.

Обществената поръчка бе обявена през декември 2015 година. Днес, комисия с председател секретаря на общината Нели Добрева отвори пликовете с документите. 

Стойността на поръчката, без включен ДДС е 1 100 000 лева, а крайният срок за изпълнение е 36 месеца, считано от датата на сключване на договор за изпълнение. Финансирането се осигурява със средства от бюджета на Общината.

Спечелилият обществената поръчка изпълнител е задължен веднъж месечно да представя подробно извлечение за зарежданията на всяко МПС по дни, часове, количество, вид и стойност на заредените горива и отчети за извършените доставки и транзакции през предходния период, като същите се представят на крайните получатели в срок до десето число на текущия месец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама