Ограбиха склад в Южната промишлена зона на Варна

12:13, 26 яну 16 25 360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама мъже са задържани за кражба от склад на частна фирма в Южната промишлена зона. Апашите са влезли в помещението за складиране и съхранение на товари и взели оттам 9 метални прегради.

След проведено разследване крадците – Т.К. (37 г.) и Б.Д. (28 г.) от Варна, са установени и прибрани в ареста за срок до 24 часа. И двамата са известни на органите на реда.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. На същите е повдигнато обвинение по чл. 194 от НК. Б.Д. е задържан е за срок от 72 часа с прокурорско разпореждане, а на Т.К. е постановена мярка за неотклонение "подписка".

В понеделник е получен сигнал и за кражба от магазин за хранителни стоки на ул. "Ивац". Неизвестно лице е проникнало през незаключена врата в офис помещение и е извършило кражба на сумата от 6 хил. лева, съхранявана в незаключена метална кутия. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор от Районната прокуратура във Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама