Спецакция се провежда в Галиче

11:55, 26 яну 16 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Специализирана полицейска операция се провежда на територията на врачанското село Галиче, съобщиха от прокуратурата. Тя е разпоредена от главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов и е насочена към подобряване на средата за сигурност в района.

Основните й направления са  противодействие на престъпността, на разпространението на контрабандни акцизни стоки, осигуряване на добър обществен ред в училищата и прилежащите територии.

От вчера по разпореждане на главния прокурор се извършва и цялостна проверка на дейността в кметството на с. Галиче, извършвана от трима прокурори от ОП-Враца и РП-Бяла Слатина.

Проверката ще обхване периода от началото на предходния мандат на кмета до настоящия момент и ще се извършва в седем направления: законосъобразност на действията на кмета на с. Галиче по удостоверяване подписи на частни документи и пълномощни, верността на преписи и извлечения от документи и книжа, начинът на стопанисване на определени от общинския съвет обекти на общинската собственост.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама