Безплатни хирургични прегледи започват в Пловдив

07:10, 26 яну 16 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес започват безплатните консултации за пациенти с хирургични оплаквания  от  д-р Костадин Белев.  Прегледи ще се извършат и в четвъртък в Медицински център-1 на бул. „Васил Априлов” 20. Желаещите трябва да се запишат предварително час на телефон  032/644-222

Д-р Белев стартира кампанията си през ноември 2015 г. Тогава специалистът обяви, че в края на всеки месец в продължение на поне 6 месеца ще прави прегледи.  Направления от личен  лекар не се изискват. Прегледите се извършват във вторник и четвъртък след предварително записан час.

Съвети от д-р Белев могат да получат страдащи от херния, хемороиди, с туморни образувания на кожата и подкожието, с незарастващи рани от диабет, с болки в корема, както и пациенти с предварително диагностицирана жлъчно-каменна болест.

Тези, които не успеят да си вземат час този месец, биха могли да се запишат за февруари. "Наблюденията ми като специалист сочат, че най-подходящият момент за консултациите е последната седмица на месеца - тогава най-често пациентите получават отказ от личните си лекари, когато имат нужда от направление за специалист", заяви хирургът.   

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама