Димитър Николов в битка за приза „Кмет на месеца”

19:37, 25 яну 16 / Любопитно 25 696 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бургаският градоначалник Димитър Николов има реалната възможност да грабне приза „Кмет на месеца”. Надпреварата в първото издание на конкурса за 2016 година навлиза в своя заключителен етап. Темата, по която се състезават градоначалниците за януари е „Най-добра коледна украса“, пише kmeta.bg.

При големите общини с над 50 000 души, кметът Димитър Николов е на трето място, като в момента събира 14 %. Градоначалникът на Хасково Добри Беливанов води класацията. Той е събрал 38%. Непосредствено зад него с едва 6% по-малко е кметът на Велико Търново Даниел Панов.

На последните две места са градоначалниците на Благоевград и Варна – д-р Атанас Камбитов и Иван Портних, съответно с 8 и 5%.

Иван Иванов от Севлиево не изпуска първото място при средните общини с население между 20 и 50 000 души. До последно обаче победителят в тази категория ще бъде под въпрос, тъй като кметът на Ботевград Иван Гавалюгов набира подкрепа и засега е с 25%.  На трето място е градоначалникът на Сандански Кирил Котев, който също може да се намеси в спора за първото място. На последните две места при средните общини са кметовете на Троян - Донка Михайлова и на Дупница инж. Методи Чимев с 1%.

При малките общини на първо място, броени дни преди края на конкурса, е кметът на Ивайловград Диана Овчарова с 42%. Градоначалникът на Банско Георги Икономов заема второ място към момента с 33%.

Последните три места са заети от кметовете на Белово – инж. Костадин Варев, Разлог – Красимир Герчев и д-р Димитър Германов от Приморско.

Може да гласувате за Вашия фаворит веднъж дневно ТУК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама