Драгомир Стойнев: Готви се геноцид за българите

18:20, 25 яну 16 / Политика 25 531 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Готви се геноцид за българските граждани в здравеопазването.  Вотът на недоверие, който готвим не е заради ваксините. Скандалното, което ще се случи, е въвеждането на два пакета – единият за избрани, а другия за отхвърлени българи”, заяви в Стара Загора Драгомир Стойнев, депутат от региона. По думите му, макар че си плащат здравните осигуровки, българите ще бъдат делени. Специален списък пък ще определя с кого ще работи Здравната каса.

„Не виждаме нито икономическа, нито финансова, нито  социална стабилност. Шумно прокламираното първенство при усвояване на европейски средства не  отговаря на истината. От 28 страни в Европейския съюз България се нарежда на 22-ро място по усвояване на евросредства”, каза още депутатът.

Драгомир Стойнев съобщи още, че работни групи започват да пишат мотивите за вота на недоверие на правителството, който БСП и депутати от други партии ще искат. В края на миналата седмица народните представители от БСП постигнаха договорка с колегите си от ДПС и БДЦ темата на искания вот да бъде здравеопазване.

„Събирането на подписи няма да бъде никакъв проблем, защото има голямо желание и от независими народни представители да подкрепят подобен вот. Може би ще има и представители на други политически сили, които да се присъединят, тъй като това, което се случва в здравеопазването е изцяло неприемливо“, коментира Драгомир Стойнев. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама