Строителен предприемач оглави Клуба на работодателя в Стара Загора

15:53, 25 яну 16 25 455 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Строителният предприемач Димитър Янков е новият председател на Клуба на работодателя в Стара Загора.

Той бе избран на годишното отчетно-изборно събрание на Клуба.

За пръв път бяха връчени и награди. Ръководството на Клуба отличи най-добрите фирми за 2015 година в три категории. Наградата „Инвеститор на годината" бе връчена от председателя на Общинския съвет Емил Христов. Отличието за заслуги в развитието на бизнес средата в Стара Загора и региона, получи Стефан Шоселов, собственик на „Новотехпром". За „Най-динамично развиваща се компания" бе наградена месопреработвателната фирма  „Аякс".  Призът за „Най-иновативна фирма" спечели охранителната фирма  „Кремък". 

След представянето на годишния финансов отчет за 2015 година и очертаване на приоритетите пред бизнеса и предприемачеството за текущата година бе избран и нов председател на Клуба на работодателя, както и нови членове на Управителния съвет на сдружението. Досегашният водач Стефан Шоселов предаде щафетата на Димитър Янков. „Лидерите се създават чрез усърдна и упорита работа", каза Стефан Шоселов. На събранието бе увеличен и броя на членоветена Управителния съвет от пет на седем. Причината  е в нарастване броя на новите членове, които се включват в Клуба на работодателя,обясни Стефан Шоселов. 

На годишното събрание присъстваха и гости от „Конфедерация на работодателите – Тракия", в която членува и старозагорският клуб. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама