Димитър Шишков: Позицията на ДСБ не е честна към десния избирател

14:08, 25 яну 16 / Политика 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Позицията на ДСБ не е честна към десния избирател", коментира днес в Пловдив народният представител от Реформаторския блок д-р Димитър Шишков.

"Не знам как някой ще направи нещо ново, ако целият Реформаторски блок напусне Народното събрание или мине в опозиция?! На нашите събирания всеки вторник на групата на РБ принципно за почти всичко ДСБ са съгласни. Не смятам, че когато си в опозиция, трябва да ползваш и всички облаги, които се дават на тези, които са в управлението - служебни коли, назначения навсякъде из страната, парламентарно време и т.н.", каза още депутатът.

По думите на Шишков не е ясно какво се цели и каква е стратегията оттук нататък на ДСБ - дали да напусне Реформаторския блок на фона на изказванията на Радан Кънев, или нещо друго.

Това според Шишков е лош знак за "синия" Пловдив, който вече не е толкова "син", защото хората са разочаровани. Според него РБ няма как да бъде коректив на ГЕРБ, ако е извън политическата сцена. Създаването на нов проект според него не е логично. "Сигналите, които даваме към десния избирател, ще съсипят дясното пространство като идеи", категоричен е д-р Шишков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама