Бизнесменът Иван Кюлджийски е заместник-кмет по спорта в община Плевен

13:56, 25 яну 16 / Политика 25 873 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бизнесменът Иван Кюлджийски е назначен на длъжността заместник-кмет по въпросите на младежта, спорта и туризма в община Плевен. Той бе представен от кмета Георг Спартански на пресконференция днес.

"Спортът е един от основните приоритети на общината. Всички виждаме, че с всяка изминала година успехите ни в тази сфера намаляват. Сега ситуацията е несъпоставима с времето, когато Плевен награждаваше олимпийски, световни и европейски шампиони. Състоянието на спортните обекти също е критично, особено в зимните месеци. Иван Кюлджийски е отлично познат в спортните среди на града. Уверен съм в неговите качества, мотивация и способности да разреши поне част от проблемите, разчитайки на нашата помощ", коментира Георг Спартански.

От своя страна Иван Кюлджийски сподели, че възнамерява да направи всичко възможно, за подобряване на спортната обстановка в града:

"Плевенският спорт трябва да усети подкрепа от местната власт, както аз усетих подкрепа от кмета Георг Спартански още от първия ден на встъпването си в длъжност. Въпреки пристрастието ми към два спорта, футбола и борбата, вярвам че ще успеем да направим много за всички клубове в общината. Спортът е фасадата на един град и когато е в тежко състояние, това си личи от километри", заяви той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама