Педагогическият съвет решава съдбата на момчетата от Механото, били свой връстник

13:19, 25 яну 16 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В края на седмицата ще стане ясно какво наказание ще се вземе относно трите момчета от Механото, които набиха свой връстник от Гимназията по туризъм в Бургас. Това каза за Topnovini.bg директорът на Гимназията по механотехника Роза Желева. Инцидентът стана в четвъртък по време на голямото междучасие.

„Ще има педагогически съвет в края на седмицата. Тогава ще бъде взето решение какво наказание да бъде наложено на трите момчета. Все още гледаме данни, чакаме решение и от компетентните органи. Няма как аз да взема решение, което не е в моите правомощия”, обясни Роза Желева.

По нейните думи, подобна агресия не може да бъде толерирана.

„Ние, родителите, а и като цяло обществото, трябва да вземем мерки, не само да се констатира даден проблем. Психологът в училище работи редовно с всички ученици. Сега ще наблегне в разговорите, за да види какво се е случило. Не може да се тръгва на посоки. Нека да видим какво се е случило, как и защо се е случило, за да могат да се вземат мерки”, допълни Желева и добави, че са се провеждали разговори и с родителите на трите момчета.

Припомняме, че деветокласникът бе настанен за лечение в Отделението по неврохирургия на бургаската болница, с комоцио.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама