Започна кампанията за местни данъци и такси в Царево

10:45, 25 яну 16 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кампанията за плащане на данъци и такси за движима и недвижима собственост на територията на община Царево за 2016 година започна от днес.

При старта на кампанията първите граждани, платили данъците си за годината получават подарък от кмета на Община Царево. Тази година най-нетърпелив да изплати задълженията си бе г-н Георги Стоянов Скулиев. Той получи голяма шоколадова торта с послание „Данъкоплатец № 1” и подаръчен комплект. Подаръци имаше и за следващите, платили своите данъци в първия ден от кампанията. По традиция  кметът на Община Царево г-н Лапчев, секретарят на Общината г-жа Конярова и началникът на отдел „Местни данъци и такси“ г-жа Митрева също бяха сред първите платили данъците си за новата година.

Местните данъци и такси за 2016 година могат да се изплатят касово в сградата на МДТ на ул. „Крайморска”  №14, във фронт офисите на Царево, Ахтопол и Лозенец, по график в останалите населени места на община Царево, с пощенски запис и по банков път. Всеки, който плати пълния размер на своите данъци до края на месец април, получава 5% отстъпка. Сумата може да се заплати и на две равни вноски: от 25 януари до 30 юни и от 1 юли до 13 октомври тази година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама