Волейболист загина в катастрофа край Сливен (обновена)

09:01, 25 яну 16 25 638 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Напусна ни едно момче с голямо сърце и душа,момче, което даваше всичко от себе си и се забавляваше и беше голям приятел”, споделиха представителите и ръководството на ВК „Сливен волей” по повод трагичната загуба на Дейвид, който бе част от юношеския тим на клуба.

Дейвид загина вчера при пътен инцидент близо до Сливен. Инцидентът е станал на пътя от местност “Батмиш”, посока кв. "Клуцохор".

 Пътувал е на предната седалка на автомобил “Ситроен Саксо”. Водачът на автомобила е на 23 години от Сливен. При спускане в зоната на завой той губи управление и се удря в крайпътно дърво.

От произшествието на място  загива Дейвид, а шофьорът е транспортиран до МБАЛ-Сливен за оказване на медицинска помощ. Той е получил леки наранявания, без опасност за живота. 

Дейвид e ученик в ПГ по хотелиерство и туризъм, а преди това е бил възпитаник на Седмо училище, където е бил част от отбора по волейбол, класирал се на първи места.

„Дейви, ти винаги си оставаш част от отбора на шампионите!”, споделят неговите приятели и учители от отбора на училището.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама