Общините Разград, Исперих и Кубрат набират медицински специалисти по проект

07:18, 25 яну 16 25 507 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общините Разград, Исперих и Кубрат набират медицински специалисти с професионална квалификация "Медицинска сестра" или "Медицински фелдшер", съобщават от общинските администрации. Специалистите ще бъдат ангажирани по Проект "Нови възможности за грижа" по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2014-2020 за предоставяне на здравни услуги на потребителите на услугата "Личен асистент".

Желаещите да кандидатстват, могат да подават заявления по образец в срок до 26 януари включително. В Разград и в Исперих документи ще се приемат в общинските администрации, а в Кубрат - в сградата на ОП "Социални услуги".

Към заявлението се прилагат и документ за самоличност, автобиография, копие на диплома за базово медицинско образование, документ, доказващ професионален медицински опит минимум 1 година - служебна бележка от работодател, трудова книжка и др., служебна бележка от месторабота, удостоверяваща, че кандидатът работи, ако е трудово ангажиран и пенсионно разпореждане, ако кандидатът е пенсионер.

Сред основните задължения на медицинския специалист са поддържане на връзки с личния лекар на потребителя, предоставяне на съвети за хигиена и хранене, измерване на витални показатели и др.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама