Все повече млади двойки се женят, твърди организатор на сватбено изложение (снимки)

21:44, 24 яну 16 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За осма поредна година бъдещи младоженци от цялата страна дойдоха в София, за да видят какво ще им предложат най-добрите в бранша за техния сватбен ден. Тази година изложението Balkaniva Weddinh and Honeymoon Expo събра в балната зала на хотел „Шератон“ дизайнери, модни къщи, бижутери, сладкари и фотографи, с чиято помощ една сватба наистина може да се превърне в събитие.

„На нашето изложение може да се намери абсолютно всичко – от чаши, бокали и свещи до покривки, аранжировка и организация. Не на последно място – сватбената рокля. Наистина жънем голям успех с посетителите, като те надвишават хиляди“, разказа пред София topnovini.bg Георги Янков, част от екипа на организаторите.

Това се потвърждава и от думите на двойки, дошли да организират сватбения си ден. Деница и Георги започнаха обиколката си с избор на едно от най-важните неща – халките.

„Знам за изложението от няколко години, когато беше сватбата на сестра ми, затова дойдохме. Тук наистина може да организираш цялата си сватба буквално на едно място. Роклята ми отдавана е готова, но всичко останало мисля, че ще намеря тук“, каза пред екипа ни Деница.

Изложението започва преди осем години с идеята да бъде бизнес събитие, ориентирано към фирмите от бранша. Още втората година обаче то е посветено изцяло на младоженците и техния най-важен ден. С всяко следваща година щандовете стават все повече, по-красиви, шарени и креативни. Като човек от бранша Георги Янков опроверга твърдението, че в днешно време сватбите са рядкост.

Хората определено се женят все повече. Всеки знае, че българската сватба е нещо голямо. Преди време българските сватби са надвишавали 150 човека. Родителите ми, например, са имали 300 гости. Сега сватбите стават все по-малки, но все повече. Все повече млади се женят и наблягат много на българските традиции - ансамбли, народни хора. Много от младоженците дори се записват на уроци. Това е един бранш, в който има само усмивки и се говорят само хубави неща“, каза още организаторът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама