Изненада: Внучето на премиера ще се казва Бойко

20:47, 24 яну 16 / Политика 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Внукът на премиера Бойко Борисов със сигурност ще бъде кръстен Бойко. Това съобщи сестрата на министър-председателя д-р Красимира Георгиева в ефира на „Нова телевизия“ и допълни, че решението е взето от дъщеря му Венета.

„Аз все още не съм информирана къде ще ражда, защото не умея да пазя тайна. Това е семейна черта, ние сме откровени хора и може би казваме някакви неща в повече“, обяви сестрата на премиера.

Попитана дали ще присъства на раждането на премиерското внуче, Георгиева отговори, че ще го направи, ако ѝ достигнат нервите и ако Венета иска, иначе ще се довери на колегите си.

 „Венета е кръстена на моята майка и прилича на нея. Когато се върна от Америка, беше стресирана дълго време, защото къщата на брат ми беше обсадена. Тя много се беше уплашила, имаше някакви хора, които крещяха, това е изключително неприятно“, каза още Красимира.

По думите ѝ министър-председателят определено се вълнува много. Тя сподели, че когато е бил малък, Борисов се е страхувал от контролни и изпити.

„Имаше една учителка по история, която много го дразнеше. Казваше му, подготвил си се, но не си като сестра си. В по-ранния период той беше по-кроткото дете в семейството. По-късно не съм го виждала какво прави, но не помня да се е прибирал с някоя синка", разказа сестрата на премиера.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама