Гранд хотел "Рига" - най-предпочитан и високо оценен в Русе

15:40, 24 яну 16 25 672 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гранд хотел "Рига" и ресторантите към него продължават да поддържат най-високите оценки, с препоръки от лидерите в това отношение, установи проверка на Topnovini.bg.

Превъзходен 9.2 от 762 отзива в един от най-големите сайтове за резервации в света Booking.com нарежда хотелският комплекс на брега на река Дунав в челото за Русе. Според Booking.com той е и сред най-често резервираните места за настаняване в града.

В тази връзка той традиционно през последните години му връчва и висока оценка чрез своята програма за отличаване на партньори на базата на коментари и оценки на потребители, посещавали хотела.

В TripAdvisor.com Гранд хотел "Рига" и емблематичният му ресторант "Панорама" също са в челото и са сред препоръчваните за задължително посещение места при визита в града.

Припомняме, че през последните години комплексът заслужи и сериозно признание от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

За втора поредна година и общо за трети път русенската "Панорама" бе отличена в категорията "Гурме ресторант" на годината в България на юбилейните 20-ти Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта, които бяха раздадено на 1 декември 2015 г.

За втори път след 2012 г. пък Гранд хотел "Рига" заслужи приза в категория "Хотел за събитиен туризъм" на форума в края на миналата година.

"Именно преследването на все по-високо ниво е предизвикателството, което нашият екип е приел за основно правило в своята работа", сподели по този повод мениджърът на комплекса на брега на река Дунав Евгения Петрова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама