Цветан Цветанов в Търговище: ГЕРБ е една напълно изградена партия

12:52, 24 яну 16 / Политика 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След местните избори през 2015 ГЕРБ е една напълно изградена партия. От нас зависи как ще я развиваме занапред. Всички политически партии могат само да ни завиждат - те са в изключително лошо състояние, защото им липсва колективност и реална политика. Ние трябва да се предпазим от подобни състояния. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Търговище, съобщиха от пресцентъра на партията.

Цветанов представи пред присъстващите анализ на резултатите на ГЕРБ в област Търговище на местните избори. Той бе категоричен, че местните избори са доказали политическата стабилност.

„Спечелихме убедително, защото кметовете от ГЕРБ, които управляваха в страната преди това, се доказаха като професионалисти. Благодаря на всички структури в Търговище, защото в регион като Вашия е трудно и специфично да се правят избори. Много важно беше за нас да направим пробив в областните центрове Търговище, Разград и Шумен, защото те дават развитие на останалите общини. В Търговище през 2015 г. имаме увеличение с 2000 гласа в сравнение с 2011 година. Общинските съветници са увеличени от 8 на 10”, посочи Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че кметът на Търговище д-р Дарин Димитров ще помогне за развитието и на останалите общини в областта.

„Правителството ще полага максимални усилия за развитието на регионите. Дарин Димитров ще подпомогне анализа на състоянието на област Търговище“, обясни още Цветанов.

По време на събранието кметът на Търговище д-р Дарин Димитров представи екипа си в местната администрация. „Работим усилено и хората ни приемат добре, надявам се и занапред да е така“, каза Димитров.

В края на срещата Цветан Цветанов поздрави Дарин Димитров за неговия рожден ден от името на цялата структура на ГЕРБ в Търговище, пожела му здраве и успешен управленски мандат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама