Марешки търси терен за бензиностанция и в Добрич

19:33, 23 яну 16 25 711 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Граждани от Добрич изпратиха покана до Веселин Марешки да открие евтина бензиностанция и в добруджанския град.

Поканата бе отправена от Свилен Стоев от името на гражданска инициатива „За Добрич”.

Добричлии пишат: „Г-н Марешки, с нетърпение всеки ден следим и наблюдаваме дали няма да излезе новина, че и в нашия град Добрич  ще се открие Ваша бензиностанция. Искрено се надяваме, че това ще стане в близко бъдеще”. Стоев посочва, че цените на горивата в обектите на Марешки са най-достъпни за изтънелите джобове на добруджанци.

„Няма лошо и в нашия град бензиностанциите-монополисти да имат конкуренция, да им се покаже, че може да съществуват и други бензиностанции, извън картелното им споразумение”, пише още в писмото-покана. „Искрено се надяваме, че ще помислите по-сериозно и ще успеете да ускорите нещата”, се казва още в писмото.

В отговор от VMpetroleum отговарят, че събират оферти от цялата страна. И приканват, който има подходящ парцел или обект да изпрати информация и характеристики на [email protected].

Припомняме, че граждани заявиха неотдавна пред Topnovini.bg, че ще отправят покана до бизнесмена Веселин Марешки да открие бензиностанция и в Добрич. Те разказаха, че на обекта му във Варна тези дни постоянно има зареждащи, както от Добрич, така и от Шумен и други градове в Североизточна България. Някои дори пълнели батлаци и туби от евтиното гориво, разказаха шофьори.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама