Цветан Цветанов: Благодарение на ГЕРБ Разград вече не е червен бастион

16:40, 23 яну 16 / Политика 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благодаря на структурата на ГЕРБ-Разград за постигнатите изборни успехи през 2015 година. Благодаря на кмета Валентин Василев за усърдната работа и положените усилия по време на кампанията, в следствие на което Разград за първи път в историята на града вече не е червен бастион.

Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Разград, по време на която бе направен подробен анализ на резултатите от проведените местни избори в цялата Разградска област, съобщиха от пресцентъра на партията.

„На последните избори за местна власт в Разград ГЕРБ изпълни обещанието си и регистрира пълни кандидатски листи”, обясни той. Според Цветанов, ако ГЕРБ не бе постигнала убедителна победа в цялата страна, България щеше да е в политическа криза и в момента отново щеше да има предизборна кампания.

„А, ако през 2014 година нямаше предсрочни парламентарни избори, щеше да има едва 50-60% усвояемост на европейски средства, но благодарение на правителството на Бойко Борисов днес те са почти 100%”, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

„Щастлив съм, че преди години на събранията на ГЕРБ в смесените райони имаше по 5-10 човека, а сега залите са пълни. ГЕРБ печели, защото прави политика за хората и не дели кметовете на наши и ваши”, каза още Цветан Цветанов.

На събранието присъстваха кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ д-р Валентин Василев, народният представител от ГЕРБ Михаил Тодоров, както и общинските ръководства на партията в областта.

Д-р Валентин Василев благодари на всички структури на партията, както и на всички кандидати за кметове и общински съветници за тяхната активност. „Благодаря на новоизбраните общински съветници в ОбС Разград, както и на председателя на Общинския съвет Надежда Радославова за консенсусната работа досега, в резултат на която няма неподкрепени предложения“, каза кметът.

Василев сподели, че е заварил Община Разград в недобро финансово състояние, но изрази своята увереност, че с общи усилия този проблем ще бъде разрешен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама