10 фирми искат да реконстуират пътя Югово-Лъки-Здравец

11:29, 23 яну 16 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
10 са отворените оферти в откритата процедура за изработване на технически проект за рехабилитация и частична реконструкция на 31 км от път III-861 /ІІ-86/ Югово – Лъки - Здравец от км 0+000 до км 31+040 и осъществяване на авторски надзор при изработването на техническия проект, съобщиха от пътната агенция.

Третокласният път е на територията на община Лъки, област Пловдив. Отворените оферти, по реда на постъпването им в деловодството на АПИ, са на +Инжконсултпроект“ ООД, "Трафик Холдинг" ЕООД, "Рутекс" ООД, “Реминг Консулт" АД, "Консорциум "Мости“, "Пътпроект 2000", "Трансконсулт 22" ООД, София,"Виа План“ ЕООД, "Ежис-ППМ" ДЗЗД и "Проджект Планинг енд Мениджмънт".

Целта е привеждане на габарита на пътя към изискванията на нормите за проектиране на пътищата, възстановяване на транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на настилката, подобряване на отводняването и безопасността на движението.

Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 150 календарни дни. Индикативната й стойност е 186 240 лв без ДДС. Критерият за оценка е "Икономически най-изгодна оферта“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама