Банков обир е извършен в Бургас (обновена)

11:05, 23 яну 16 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Крадци са нахлули в офис на банка в Бургас, намиращ се в сградата на вече бившия магазин "Пикадили" в комплекс "Изгрев", съобщиха от Областната дирекция на МВР. Сигнал за случилото се е подаден тази сутрин в 08.32 ч.

На място са отишли служители от Пето Районно управление на полицията. При извършения оглед те установили, че в банковия офис на Fibank е проникнато от вътрешността на ремонтиращия се магазин, като е направен отвор в преградната гипс-картонена стена. Към момента се уточнява има ли липси от банковия клон и в какъв размер са те.

"В момента извършваме оглед. Много е рано да се каже нещо по случая, тъй като колегите от групата са още в началния етап от разследването. Дали нещо липсва и ако да - колко, ще стане ясно на по-късен етап", коментира директорът на бургаската полиция Калоян Калоянов.

Край сградата на известния супермаркет не се допускат никакви външни лица. Входът е блокиран от разследващи полицаи и СОТ.

Любопитно е, че пред клона на обраната банка нервно се разхожда бившият областен управител на Бургас Константин Гребенаров, видя репортер на Topnovini.bg. Той обаче не пожела да коментира в качеството си на какъв присъства там и дали има вложени пари в банката. Според някои информации Гребенаров отговаря за сигурността на банковите офиси на Fibank в региона.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама