“Шумен 61” посреща “Локомотив” Горна Оряховица в турнира за купата по хандбал

10:41, 23 яну 16 / Спорт 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъжкият хандбален тим на “Шумен 61” посреща “Локомотив” горна Оряховица в осминафинален мач от турнира за купата на България. Срещата ще се играе в неделя, 24 януари, от 14,00 часа в зала “Плиска”.

В тази фаза на турнира се играе един мач и победителят продължава на четвъртфинал. Шуменци са домакини на срещата, защото играят в Б група, докато “Локомотив” Горна Оряховица е в елитната група.

Тази седмица се подновява първенството в А група при жените. Хандбалистките на “Шумен 98” по програма гостуват на “Хасково”. Срещата обаче е отложена.

Така първата среща за тази година на шуменските момичета ще се проведе на 30 януари, когато “Шумен 98” приема “Поморие”.

По програма редовният сезон в А група при дамите трябва да приключи на 9 април. Тогава шуменският отбор ще домакинства на “Свиленград-ПУ. За 16 и 17 април са насрочени първите срещи от плейофите, а вторите ще се играят на 30 април.

Финалните двубои, които ще разпределят медалите при жените за сезон 2015/2016, са насрочени за 14 и 15май, авторите мачове за 21, 22 май.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама