Пет имена на кандидати за президент обсъждат в ГЕРБ

10:37, 23 яну 16 / Политика 25 398 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пет са имената на кандидатите за президент, които ГЕРБ обсъжда към този момент. Това каза във Велико Търново Цветан Цветанов, съобщи радио "Фокус”.

По думите му, темата е отворена за дискусия и не е изключено в процеса на работа да се появят и нови предложения. Той допълни и, че ГЕРБ много сериозно се подготвя за предстоящите президентски избори. "Още нямаме окончателното решение кой кандидат и коя кандидат-президентска двойка ще бъде представена на обществеността", каза Цветанов.

"Всеки, който има необходимите качества, на първо място покрива Конституционните изисквания, може да бъде разглеждан като потенциален кандидат и мога да заявя категорично, че след като бъде избран за президент, той ще бъде президент на всички българи", коментира още Цветанов. 

Цветан Цветанов е във Велико Търново, за да  открие Третата политическа академия на Жени ГЕРБ. Женската организация на ГЕРБ ще проведе третата си политическа академия на 23 и 24 януари в старата столица.

На събитието ще присъстват над 160 дами от областните структури в цялата страна. Темата на форума е „Политика. Управление. Сигурност на живот“. Той ще се проведе в два модула – „Политика и коалиционни взаимоотношения“ и „Управление и развитие на основни секторни политики“. Академията се организира съвместно с фондация „Конрад Аденауер“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама