Цветанов: Важно е да покажем по-доброто лице на местната власт

09:42, 23 яну 16 / Политика 25 261 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се срещна и с членове на общинската структура на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ Велико Търново.

„Радвам се, че видях толкова мотивирани хора. След изминалите местни избори ГЕРБ не успя да спечели кметското място в Свищов, но днес имаме заместник-кмет и председател на Общинския съвет. С общи усилия ще продължим да укрепваме структурите на партията“, подчерта Цветанов.

По време на срещата бе направен анализ на резултатите на ГЕРБ на местните избори през 2007, 2011 и 2015 година. „Смятам, че крайният резултат от балотажа на изборите за кмет през миналата година, е добър за община Свищов. Ако старият кмет беше останал да управлява Общината още един мандат, тук надали щеше да остане някой да живее“, заяви Цветан Цветанов. 

Зам.-председателят на ГЕРБ пое ангажимент пред присъстващите, че като народен представител от Великотърновски избирателен район и председател на ПГ на ГЕРБ ще помогне за решаването на всички въпроси, които са поставили пред него кметът на Свищов Генчо Генчев и председателят на Общинския съвет д-р Кристиян Кирилов.

„Важно е да покажем едно друго лице на местната власт. Общинският съвет е най-важната структура в местната власти, тя е част от стабилността на държавата. На местно ниво комуникацията с хората е много по – добра. Д-р Кристиян Кирилов и заместник-кмета Мирослав Ангелов, които представляват партия ГЕРБ в местното управление, трябва да провеждат регулярни срещи с хората, защото от всички срещи днес стана ясно, че Свищов е пропилял много шансове в предходните години“, обясни Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ заяви пред присъстващите още, че благодарение на координацията, която сега има между кметовете, изпълнителната власт и законодателя, и подкрепата, която се получава от Европейската комисия, страната ни вече успешно е навлязла в новия програмен период.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама