Олга Недялкова гостува в Пловдив с лекция-подарък за дамите

09:29, 23 яну 16 / Култура 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дни след настъпване на Новата 2016 година в Пловдив гостува Олга Недялкова. Авторката на "Ожени го, ако можеш" пристига днес в града ни, за да изнесе лекцията "Успешни в кариерата или любовта?" в Холистичен център за здраве и хармония, съобщиха организаторите на събитието. Олга е избрала темата, заради огромния брой въпроси на дами от цяла България, включително и Пловдив, които се двоумят между правенето на кариера и създаването на семейство.

"Много често едното се пренебрегва за сметка на другото. Съвременните жени мислят, че не могат да имат и двете наведнъж", споделя Олга. "Истината е, че жената първо трябва да намери своето предназначение, за да може да отдаде енергията на връзката си по най-правилния начин. Не е задължително да става дума за кариера, а за предназначение", разкрива една от тайните на здравата връзка тя.

Олга е убедена, че когато сме осъзнали какво всъщност искаме да правим в живота и разкрием дарбите си пред света, чак след това е възможно да хармонизираме енергията с партньора.

"Ако жената не си намери мисията, тя най-често започва да отдава цялата си енергия на връзката или детето и в крайна сметка след известен период от време остава неудовлетворена или разочарована от живота си. Голяма част от дамите вярват, че чрез семейството ще запълнят липсващото парче на пъзела, което се оказва много голяма заблуда", разказва още Олга.

Дамите от Пловдив ще чуят каква е разликата между създаването на брак и семейство, а и още кой е най-опасният модел на взаимоотношения и как да го разпознаят. Ще разберат кога връзката всъщност е разрушителна и за двамата. Лекцията е подходяща и за вече обвързани жени с дългогодишен брак или връзка.

Олга Недялкова е позната предимно на нежния пол, след като написа книгата "Ожени го, ако можеш", която е подарък за дамите и е достъпна на сайта на авторката. В любопитното четиво тя разказва за своя личен и трънлив път към истинската любов, който минава дори през насилието. Дава 10 ценни съвета на жените какво да правят, за да получат предложение за брак. Освен това книгата разкрива мистични древни ритуали за привличане на най-правилния мъж. 

Олга провежда и тренинги на тези теми, както и енергийни женски практики. Благодарение на тях дамите от Пловдив ще разберат защо привличат едни и същи мъже и как да излязат от порочния кръг. Други пък завинаги ще '"изгорят'" страховете си и ще продължат напред без блокажи и съмнения. Пловдивчанки ще се научат как да черпят сили и мъдрост от женския си център и да бъдат по-спокойни, сияйни и осъзнати. 

Достъп до лекцията-подарък ще получите след задължително записване на сайта на Олга Недялкова. Присъствието става само чрез регистрация и местата са ограничени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама