Не знам с каква платформа би се кандидатирала Маргарита Попова, смята съветничката на Плевнелиев

00:26, 23 яну 16 / Политика 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Не знам с каква платформа - идеологическа или политическа, би се кандидатирала за президент Маргарита Попова. Явно има някакъв вид радикална промяна в нейната идентичност и ценности. Не знам как да си обясня тази радикална промяна". Това каза в предаването „Още от деня“ Румяна Коларова, съветничката на президента Росен Плевнелиев.

Коментарът на Коларова е по повод заявката от страна на вицепрезидентът Маргарита Попова за предстоящите президентски избори. Това стана ясно след като Попова отговори с „защо не“ на въпрос дали е готова да се кандидатира на предстоящите избори през октомври.

Коларова коментира и ситуацията с пресконференцията на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова по повод четвъртата годишнина от встъпването му в длъжност, когато Попова открито атакуваше изказванията на държавния глава. Румяна Коларова заяви обаче, че е убедена, че двамата ще завършат мандата си с разбирателство, защото при Плевнелиев има "висока степен на толерантност".

Съветничката подчерта, че никой не е застрахован от грешки, но в ключови моменти, в критични ситуации, когато е било нужно да гарантира националните интереси, е взел правилните решения и намерил точните хора.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама