"Виктория Волей" Пловдив картотекира трима нови за Висшата лига

17:57, 22 яну 16 / Спорт 25 413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ръководството на "Виктория Волей" Пловдив успя да картотекира трима нови състезатели за пролетния полусезон от Висшата лига, съобщиха от волейболния клуб. Това са разпределителят Евгени Григоров, посрещачът Стефан Иванов и диагоналът Николай Леков.

23-годишният Григоров на практика се завръща в родния си клуб, откъдето тръгна неговата кариера. Евгени е играл още в отборите на Нефтохимик, Пирин (Разлог), а за последно се подвизаваше в Арда (Кърджали).

18-годишният Стефан Иванов е младежки национал и част от отбора, който спечели сребърните медали от Европейските младежки игри в Тбилиси. През миналия полусезон Иванов беше преотстъпен в Миньор, но договорът му изтече и той също се завръща в родния си клуб.

 26-годишният Николай Леков идва от отбора на Габрово. Твърде вероятно е 198-сантиметровият диагонал да направи официален дебют за Виктория Волей още в събота (23 януари), когато "оранжевите" гостуват на Звездец (Горна Малина).

Другият диагонал в състава на Виктория Волей - Атанас Дивров, претърпя преди два дни артроскопия на коляното и ще се възстановява поне един месец.

Във временното класиране на мъжката Висша Лига Виктория Волей заема 5-о място с актив от 5 победи и 4 загуби и 15 точки. Лидер е Славия с 25 точки, колкото има и вторият Черно море БАСК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама