Бургазлия със скандални разкрития за търговия с български бебета в Гърция

11:46, 22 яну 16 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Скандална схема за търговия на български бебета разкри екип на Нова телевизия. Участник в нея е бургазлията Пламен Димитров, който от дълго време живее в Гърция. Той решава да се обърне към полицията и медиите, когато съвестта му проговаря.

Това се случва, след като мъжът дочува разговор между мъж и жена – родители на продаващи се новородени. Раждат им се близнаци, но само за едното бебе се намират купувачи. Другото е с увреждания и затова родителите кроят зловещи планове за убийството му.

В други случаи, при които гръцки семейства отказвали да купят дадено бебе, то се отглеждало, докато поотрасне. След това ставало донор на органи – отново обект на търговия.

Пламен Димитров споделя още, че някои от клиентките в престъпната схема си купували деца, защото не искали да развалят фигурите си след евентуална бременност.

„Досега не съм видял някоя от майките да се колебае дали да продаде детето си”, казва Пламен пред Нова телевизия.

Една от жените е продала осем, родени от нея деца. Ако пък нямало достатъчно кандидатки, които да си продават децата, организаторите на схемата забременявали жените, за да не спира търговията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама