Дърво падна и потроши "БМВ" в Русе

10:47, 22 яну 16 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вчера екип от ГСД при РДПБЗН – Русе е изпратен по сигнал за опасно надвиснало ледено образувание на моста, намираш се на входа на Русе, над пътя за квартал Долапите, съобщават от ОД на МВР. Спасителният екип е отстранил висулката, след което е пренасочен към адрес на ул. Петър Берон в Русе, откъдето са се обадили, че е разпилян живак от счупен термометър. Спасителите са събрали и депонирали живака.

Вечерта от 19:00 до 19:45 часа един екип от Първа РСПБЗН е изпратен по сигнал за паднало дърво върху лек автомобила на ул. Хан Крум в Русе. При отстраняване на клоните е установено, че е счупено задното ляво стъкло и деформирана задната лява врата на колата БМВ. Дървото е било нарязано и отстранено. Пострадали хора няма.

По- късно в 21:45 часа служители на Втора РСПБЗН са изпратени до вх. Д на блок “Вела Благоева'', откъдето граждани са сигнализирали за паднало дърво върху лек автомобил. При пристигане на място пожарникарите са установили, че е паднал клон от дърво върху “Опел Астра”. Пострадали хора няма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама