Възрастна жена е с опасност за живота, след като я прегази товарен автомобил

10:44, 22 яну 16 25 238 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През денонощието са регистрирани 14 пътнотранспортни произшествия на територията на областта. При един от инцидентите е пострадала пешеходка, която е настанена с опасност за живота в русенската болница, съобщават от ОД на МВР.

На 21 януари в 17:20 часа в РУ- Две могили е получен сигнал за катастрофа с пешеходец в Две могили на ул. Александър Стамболийски. При пристигане на място екип на РУ – Две могили е установил, че товарен автомобил "Форд”, управляван от В.Р. на 34 г., който е бил паркиран зад магазин за хранителни стоки, е предприел маневра на заден ход и е блъснал намираща се зад превозното средство пешеходка Р.Д. на 72 г.

Тя е паднала на земята и задното колело на автомобила е преминал през тялото й. След произшествието пострадалата пешеходка е настанена в МБАЛ - Русе с фрактури на ребра, спукан бъбрек и опасност за живота.

От лечебното заведение уточниха, че тя е имала и тежка гръдна белодробна травма. Оперирана е по спешност още снощи. Отстранен е единият й бъбрек. Към 10 ч. тази сутрин тя е била вече контактна, но опасността за живота й не е отпаднала.

На мястото на ПТП-то е извършен оглед от дежурна оперативна група на РУ - Две могили. Пробата за алкохол на водача е била отрицателна. Произшествието се разследва, започнато е досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама