Младежи работят за развитието на Сливен

10:24, 22 яну 16 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Над 30 са успешните кампании на младежката организация на ГЕРБ през 2015 година. Реализирани са разнообразни инициативи с обществена насоченост през иминалия период”, обяви общинският съветник от ПП ГЕРБ – Сливен  и член на НИС на МГЕРБ Христо Котов. 

Част от инициативите са свързани с изготвянето на мащабен информационно – туристически проект, който включва природни забележителности в региона. Активно бе участието на структурата в кампаниите по залесяване и почиствана на град Сливен. Това са кампании, които организацията на младежите ще продължи да инициира и занапред, защото чрез тях са привлечени много млади хора, които също спомогнаха за по – добрия облик на Сливен. 

МГЕРБ – Сливен взе участие в Националната кампания „Капачки в действие“, чрез която бяха подпомогнати деца в неравностойно положение. Редица кампании ще бъдат реализирани и през тази година, в по – голямата си част те отново са свързани с културно – историческото наследство на Сливен, туризма и множество благотворителни кампании. Насоките в работата на младежите от ГЕРБ – Сливен винаги са целели да подпомогнат развитието на Сливен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама