Фокус групи нищят борбата с насилието в спорта в Русе

09:40, 22 яну 16 / Спорт 25 269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Среща от международния проект на БФБаскетбол "Фенове срещу насилието" ще се проведе в Русе на 23.01.2015, събота. Събитието започва в 11:30 ч. в конферентната зала на хотел "Дунав Плаза".

Проектът ще има три фокус групи за работа с феновете. Първата ще бъде именно в Русе и ще засегне толерантността в спорта. Срещата ще премине под формата на дискусии и игри. Сред дискутираните теми ще бъдат проявите на агресия, водещите причини за агресия, посещаемостта на мачовете и др.

Поканени са всички любители на баскетбола.

В срещата ще участва и мениджърът на проекта Тодор Колев. Съорганизатор на събитието за Русе е Десислава Борисова. Заедно с още двама от най-верните фенове на "Дунав 8806" Николай Панайотов и Владимир Славов тя бе сред основните участници в предходния форум по проекта, който събра любители на играта, представители на клубовете и на БФБаскетбол в Ботевград през миналата седмица.

Фокус групата в съботният 23 януари в Русе ще посети и срещата от женското баскетболно първенство между "Дунав 8806" и "Монтана 2003" от 18:30 в залата в квартал "Здравец". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама