Даниел Панов връчи грамоти на доброволци, участващи в снегопочистването във В. Търново

07:57, 22 яну 16 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на община Велико Търново Даниел Панов отличи с благодарствени грамоти двама доброволци, които активно участват в снегопочистването на стълбища и обществени пространства в старопрестолния град.

Той покани на среща 29-годишния Стоян Стефанов и 23-годишния Калоян Пейчев, като им благодари за активната и напълно безвъзмездна дейност. Даниел Панов връчи на Калоян и Стоян по една Старопрестолна грамота за проявена активност и отговорно гражданско поведение.

„Радвам се, че има млади хора като тези две момчета, които се включват в обществения живот и помагат на своите съграждани.

Благодаря на всички великотърновци, които по време на 44-часовия непрекъснат снеговалеж не стояха пред компютрите си, а излязоха и почистиха пространствата пред техните домове и работни места.

Останах приятно изненадан, че те не изхвърляха снега на асфалта, а го събираха на камари, за което също им благодаря”, коментира Даниел Панов.

Кметът на старопрестолния град изрази надежда, че и други хора ще последват добрия пример на Калоян и на Стоян. „Общината може да предостави инертни материали на всички, които проявяват гражданската си съвест и почистват пространствата пред домовете си”, добави Даниел Панов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама