Работата по водния цикъл води до нова промяна на движението в Сливен

07:26, 22 яну 16 25 273 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Въведена е временна организация на движение на моторни превозни средства във връзка със строително монтажните работи по водния цикъл на Сливен, съобщиха от общинската администрация.

Отворена е отсечката по бул. “Хаджи Димитър” между кръстовищата с ул. “Никола Карев” и ул. “Славянска”.  

До 6 февруари се затваря отсечката по булевард “Хаджи Димитър”, в участъка между бул. “Генерал Гурко” и старото зъболечение.

До 2 февруари е затворена отсечката южно от „Дамарския мост“ по бул. „Цар Симеон“ до входа на административната сграда на ЕВН.

До 6 февруари се затваря отсечката по бул. „Хаджи Димитър“ в участъка между ул. „Генерал Гурко“ и  “Старото зъболечение“.

До 26 януари се затваря  отсечката по ул. „Лъдженска“, в участъка между ул. „Димитър Добрович“ и бул. „Цар Симеон“. Десният завой на кръстовището на бул. „Братя Миладинови“ и бул. „Цар Симеон“ може да се прави на светофара. Движението по бул. „Цар Симеон“ в участъка между Дамарски мост и бензиностанция Лукойл е ограничено в по една лента в двете посоки на движение.

От 28.01.2016 до 04.02.2016 г. се затваря бул. „Цар Освободител“   над кръстовището с ул. „Аксаков“

От 07.02.2016 г.  до 24.02.2016 г. се затваря кръстовището на  бул. „Хаджи Димитър“ и ул. „Димитър Добрович“.

От 25.02.2016 до 30.03.2016 г. се затваря отсечката по бул.“Хаджи Димитър“ в участъка между ул. „Димитър Добрович“ и бул. „Братя Миладинови“.

От общинската администрация поясниха, че сроковете подлежат на промяна след планирана  видео инспекция на канализацията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама