Община Айтос дава над 110 000 лв. за инвеститорския контрол по санирането

07:20, 22 яну 16 25 259 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Айтос е обявила обществена поръчка за избор на изпълнител за упражняване на инвеститорски контрол при Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради. Това сочи справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 113 005 лева без ДДС.

От описанието на поръчката става ясно, че става въпрос за пет обекта: № 1 Жилищна сграда на  ул. „Гарова” № 5, № 2 Жилищна сграда на ул. „Васил Априлов” бл. 3, № 3 Жилищна сграда на ул. „Васил Априлов” бл. 1, № 4 Жилищна сграда ул. „ Хаджи Димитър” № 18, № 5 Жилищна сграда на ул. „Цар Асен” бл. 6.

Посочено е, че трябва да се упражнява контрол на проектантския и строителен процес, подписване на протокол за приемане на работния проект, както и протоколите за приемане на изпълнените количества и видове строително-монтажни работи до пълна реализация на провежданите мерки по обновяване на сградите.

За изпълнение на услугата участникът трябва да има в екипа си инженер по специалността „Строителство на сгради и съоръжения”, с опит от най-малко две години в проектиране или строителен надзор, инженер по специалността „ОВК”, с опит от най-малко две години в проектиране или строителен надзор или техническо ръководство на строителни обекти в обхвата на изграждане/реконструкция/основен ремонт на сгради.

Срокът за подаване на офертите или заявленията за участие е 1 февруари тази година. Те ще бъдат отворени на следващия ден в сградата на Община Айтос.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама